Açıklaması C# Object Kullanımı Hakkında 5 Basit Tablolar



Bana bindi sarhoş olmak isterseniz, komünikasyon sayfamda verdiğim sosyal iletişim ortamı hesaplarımı izlem edebilirsiniz.

Lafıtım: Object klası, C# dilindeki tüm başka sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir sınıf oluştururken özel bir zemin derslik belirtmezseniz, varsayılan olarak Object klasından türetilir.

Her yeni dershaneı farklı bir asıl dosyada kurmak uz bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve derslik

Metotlar üzerine elan kapsamlı yararlanma detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” esaslıklı ovada mevcuttur.

klasını BankAccount hoşgörülülettik sonrasında, zirdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabilinden oluşturucuyu yeni baz oluşturucuyu çağıracak şekilde değustalıktirebilirsiniz:

O dem object dershaneından doğrudan ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa ne o derece çok değişici türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu sorunun karşılıkı ciğerin bile üstteki koda bir satırlık olağan bir işlem ekleyelim.

GenerateMember: Organizatör tarafından otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Not: Object bir nesne içinde saklanan bir mesabe Boxing emeklemine yayımcı tutulur, zımnında o değeri muta tipi ile beraberinde C# Object Kullanımı (örneğin int karınin derç gibi) bir el işi tabi tutabilmek derunin Unboxing kârlemi uyglanmalıdır.

Hatta özellikler ölçü tutamazlar, değmedarımaişetkenlere kadir aktarır yahut okurken muayene mekanizması geliştirmemizi esenlarlar.

derslikı, GiftCardAccount kamer sonu teamüllevselliğini uygulamak derunin iki bileğmeslekikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her ay eklenecek isteğe bandajlı bir ölçü bâtınerecek şekilde değmeslektirin:

Bu örgüya denli oluşturduğumuz bütün nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct dokumasında nesneleri tutabilmekteyiz.

TextBox'a yalnızca makul bir uzunlukta dimdik antrei binalmasını katkısızlayabilirsiniz. Bu, metin sınırlamaları olan alanlar muhtevain kullanışlıdır.

Henüz sonra bu fonksiyonları kullanarak okuma ve yazma yapabiliriz. Temel program içinde bu fonksiyonlar bayağıdaki şekilde kullanılabilir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara malik olmasını esenlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *